Никкей преживяване: Япония среща Перу
Впусни се в пътешествие за сетивата, което ще те срещне с великите истории на два различни кулинарни свята.


История на вкусовете
В Umami ви отвеждаме на кулинарно пътешествие, където японската прецизност среща богатите вкусове на Перу и Латинска Америка. Тази хармония, позната като Никей кухня, възниква в края на XIX век, когато първите японски имигранти пристигат в Перу и започват да съчетават своите техники с местни продукти като лайм, люти чушки и сладки картофи. От това културно преплитане се ражда уникален стил, който и до днес превръща всяко ястие в незабравено изживяване.

Nikkei изкушения
В Umami ще откриете вкусовете на Никей кухнята – освежаващо Севиче със сурова риба, цитруси и люти чушки, Крехко месо, приготвено на японско барбекю - робата с пикантни антикучо сосове, Авторско суши с юзу, мисо и екзотични акценти. Това е кулинарно пътешествие, в което Япония среща Перу във всяка хапка.
Потопете се в Nikkei атмосферата
Усещане за уюта на японски минимализъм, обагрен от перуански нюанси
Запазете вашата маса
Потопете се в атмосферата на Umami - където японската изтънченост среща перуанска.
Адрес
бул. "Джеймс Баучер" 100, хотел "Маринела", Sofia, Bulgaria
Работно време
Всеки ден
(от 10:00 до 22:00ч.)